FC DEN BOSCH EN FYSIOTHERAPIE SCHOLTEN VERLENGEN SAMENWERKING

Fysio- en Manuele therapie Scholten en FC Den Bosch hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de succesvolle samenwerking tussen beide partijen voor de komende vijf seizoenen.

Vandaag werd in Stadion De Vliert de overeenkomst ondertekend. Voor Fysio- en Manuele therapie Scholten zal dit het vierde jaar worden dat ze verbonden zijn aan FC Den Bosch.Waar ze voorheen de fysiotherapie verzorgden bij de jeugdopleiding, werd afgelopen seizoen de samenwerking uitgebreid naar het eerste elftal. Vanaf het seizoen 2017-2018 zal Fysio- en Manuele therapie Scholten wederom zorgdragen voor de behandelingen en revalidatie van spelers bij zowel de A-selectie als de jeugd. Daarnaast is de samenwerking ook flink uitgebreid. Fysio- en Manuele therapie Scholten zal vanaf komend seizoen tevens zorgdragen voor krachttrainingen, performance, fitheid en de fysieke testen en meten van zowel het eerste elftal, Jong FC Den Bosch als de volledige Jeugdopleiding FC Den Bosch.

Het Sport Medisch Centrum (SMC) en de afdeling Orthopedie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, samenwerkingspartners van Fysio- en Manuele therapie Scholten, gaan voor FC Den Bosch onder meer sportkeuringen verzorgen en topsportbegeleiding bieden bij blessures.

Bij blessures wordt de expertise en ervaring van Fysio- en Manuele therapie Scholten ingezet om de behandeling en revalidatie in goede banen te leiden en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Door constante bijscholing, congresbezoeken en samenwerkingen met partijen zoals het Sport Medisch Centrum blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we onze spelers een hoge kwaliteit aan zorg bieden.

Evert Scholten over de samenwerking: “Wij willen spelers ontzorgen. Geen zorgen over blessures, fitheid of voldoende kracht. Samen werken wij daar aan, zodat de focus kan liggen op voetbal, bezieling  en prestatie. We zijn verheugd om met een langdurige samenwerking deze begeleiding nog verder te kunnen innoveren en verbeteren. Hiermee hebben we ook meer mogelijkheden gecreëerd om ons in te zetten voor de jeugdopleiding van FC Den Bosch, waarbij we nog meer gaan testen en meten. Daarnaast zijn we nu in staat om de trainingsbelasting aan te passen aan de fysieke ontwikkeling van de spelers om blessures kunnen voorkomen en de voetbalontwikkeling optimaal te laten verlopen.

” Algemeen directeur Bert Wernke: “We zijn erg blij met het verlengen van de samenwerking met Fysiotherapie Scholten. De expertise die zij in huis hebben is voor ons een zeer waardevolle toevoeging in het realiseren van een optimaal topsportklimaart. We kijken uit naar een mooie voortzetting van de samenwerking, wetende dat onze spelers in goede handen zijn!”

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl