De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat.
U krijgt altijd zorg op maat en een specialistische behandeling, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken. Binnen de fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties die wij aanbieden, om je op een zo goed mogelijk manier te kunnen helpen. Wij hebben twee locaties in Rosmalen waarop wij je kunnen behandelen.

Klachten?

Ieder jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten.

  • Dit kunnen blessures, RSI-klachten of pijnklachten zijn, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, of door het ouder worden. De oorzaak kan overbelasting of een verkeerde houding zijn. Hiervoor krijgt u van de fysiotherapeut zowel een goede behandeling als advies.
  • De fysiotherapeut behandelt ook mensen die vanwege een (chronische) aandoening onder medische begeleiding beweegzorg nodig hebben. Dat is belangrijk voor uw gezondheid èn om mobiel te blijven.
  • Maar u kunt ook naar de fysiotherapeut voor revalidatie na een operatie of ongeval, bijvoorbeeld een nieuwe knie of nieuwe heup. Of voorafgaand aan een operatie om uw conditie te verbeteren en daardoor sneller te herstellen.

Hoe werkt het?

Je kunt een afspraak inplannen bij de fysiotherapeut zonder dat je daarvoor een verwijzing van de huisarts nodig hebt. Tijdens de eerste afspraak worden de klachten in kaart gebracht en wordt er een behandelplan opgesteld. Tijdens de eerste afspraak wordt ook direct de behandeling gestart en gaat de fysiotherapeut dan ook direct aan de slag met je.

Wat zijn de kosten?

Voor volwassenen wordt fysiotherapie vergoedt vanuit de aanvullende verzekering en in het geval van een chronische aandoening vanuit de basisverzekering. Hoeveel behandelingen je vergoedt krijgt is afhankelijk van polis van jouw zorgverzekeraar. Bij kinderen onder de 18 jaar, worden de eerste 18 behandelingen vergoedt vanuit de basisverzekering. Voor meer informatie over vergoedingen kijk op onze vergoedingen & tarieven pagina.
Of informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden en vergoedingen van jouw polis.

Bron: defysiotherapeut.com

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl