Fysiotherapie Scholten is dé sportfysiotherapeut voor de regio Rosmalen en Den Bosch. Vanwege onze gespecialiseerde en deskundige fysiotherapeuten, uitstekende faciliteiten en ervaring binnen de topsport kunnen wij zowel topsporters als recreanten en alles wat daar tussenin zit een optimaal herstel of prestatie aanbieden.

Wat doet een sportfysiotherapeut?

Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport of wil gaan sporten.
De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Daarnaast begeleiden en adviseren wij ervaren topsporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In de praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

Voor welke klachten naar de sportfysiotherapeut?

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

Voetbal

Fysiotherapie Scholten heeft veel affiniteit en ervaring met sportmedische begeleiding van voetballers. Daardoor zijn wij gespecialiseerd in de medische begeleiding van voetballers en voetbalblessures. Zo hebben wij samenwerkingen met voetbalclubs in de regio zoals FC Den Bosch en OJC Rosmalen. Als fysiotherapeut van FC Den Bosch zijn wij dagelijks met topsporters bezig om hen te ondersteunen in het bereiken van hun doelen. Maar ook bij sportverenigingen in de regio zijn wij wekelijks aanwezig met ons sportspreekuur en veld revalidatie. 

Onze specialisten

Vincent Staals
scholten-3404
Leon Bok

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl