Welkom op de website van Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma | Do 7:30-21:00, Di | Wo | Vrij 7:30-18:00, Za 7:30-12:00
  Contact : (073) 521 93 78

Sportspreekuur

Sportspreekuur

v.v. OJC ROSMALEN is een vereniging met ruim 2100 leden, en is hiermee één van de grootste voetbalverenigingen in de regio Noord-Brabant. Omdat lichamelijke activiteit onder de jeugd en ouderen steeds minder wordt willen wij een positieve bijdrage leveren aan gezond sporten en bewegen. Leden van OJC Rosmalen kunnen hier een afspraak maken voor een bezoek aan het sportspreekuur, of een volwaardige afspraak in de praktijk.

Op afspraak kunnen alle actieve leden van v.v. OJC ROSMALEN een bezoek brengen aan een (sport)fysiotherapeut of sportverzorger. De (sport)fysiotherapeut of sportverzorger onderzoekt de desbetreffende persoon, zal adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel of revalidatie traject. In principe vinden er geen behandelingen plaats, het gaat om een beoordeling van het probleem en een eventueel advies. Dit spreekuur is dus niet bedoeld om tape etc. aan te laten leggen. Er is een sportspreekuur op zaterdagochtend van 11:30- 12:30. Tevens is er voor de vrouwen een sportspreekuur op dinsdag & donderdag avond.

Bij een volwaardige afspraak kom je bij een van onze specialisten in de praktijk. Deze volwaardige behandelingen vindt plaats op een praktijk locatie in Rosmalen, en hiervoor wordt een behandeling in rekening gebracht. Afhankelijk van het type zorgverzekering, leeftijd en behandelgeschiedenis wordt deze wel of niet vergoed. Voor leden <18 zijn de eerste 9 behandelingen gratis.*

We zijn te vinden in de medische ruimte, naast kleedkamer 1 van OJC Rosmalen.

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer*

Type Afspraak*

Uw bericht