Op afspraak kunnen alle actieve leden van v.v. OJC ROSMALEN een bezoek brengen aan een (sport)fysiotherapeut of sportverzorger.
De (sport)fysiotherapeut of sportverzorger onderzoekt de desbetreffende persoon,
zal adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel of revalidatie traject. In principe vinden er geen behandelingen plaats, het gaat om een beoordeling van het probleem en een advies.
Het spreekuur is gratis voor alle leden van OJC Rosmalen! Er is een sportspreekuur op dinsdagavond tussen 18.30 – 19.30 uur. 

Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken bij Fysiotherapie Scholten. Bij een volwaardige afspraak kom je bij een van onze specialisten in de praktijk. Deze volwaardige behandelingen vindt plaats op een praktijk locatie in Rosmalen, en hiervoor wordt een behandeling in rekening gebracht. Afhankelijk van het type zorgverzekering, leeftijd en behandelindicatie wordt deze wel of niet vergoed. Voor leden <18 zijn altijd de eerste 18 behandelingen gratis.*

We zijn te vinden in de medische ruimte, naast kleedkamer 1 van OJC Rosmalen. Via onderstaand formulier kun je alvast een afspraak maken voor het sportspreekuur. We helpen je graag in beweging!
  Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

  Wij zijn bereikbaar op

  Wij zijn bereikbaar op

  (073) 521 93 78

  Of stuur een e-mail naar

  Of stuur een e-mail naar

  info@fysiotherapiescholten.nl