De kosten voor fysiotherapie zijn afhankelijk van de klacht en aanvullende verzekering. Een beperkt aantal (chronische) klachten worden vergoed vanuit de basisverzekering, waarbij je wel altijd de eerste 20 behandelingen zelf moet betalen of wordt betaald vanuit je aanvullend verzekering. Welke klachten dit zijn kun je nagaan op de chronische lijst.

Als je een aanvullende verzekering hebt met daarin dekking voor fysiotherapie, worden de kosten vergoedt door jouw zorgverzekeraar. Mits je nog niet het maximaal aantal behandelingen hebt overschreden. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Je bent zelf verantwoordelijk om in de gaten te houden wanneer het maximaal aantal behandelingen wordt overschreden.

Voor personen onder de 18 jaar geldt dat de eerste 18 behandelingen per indicatie, worden vergoedt vanuit de basisverzekering zonder verbruik van eigen risico. Eventuele vervolg van de behandeling komt dan uit de aanvullende verzekering.

Wanneer je geen recht hebt op vergoeding vanuit de zorgverzekeraar dan worden de kosten rechtstreeks bij je in rekening gebracht, volgens onderstaande tarieven:

Behandeling Fysiotherapie € 36,-
Behandeling Fysiotherapie aan huis € 52,-
Behandeling Manuele therapie € 46,-
Behandeling Manuele therapie aan huis € 61,50
Screening, intake en onderzoek € 52,-
Intake en onderzoek na verwijzing € 46,50
Echografisch onderzoek € 36,-
Niet nagekomen afspraak € 26,-
Sportmassage per 30 minuten € 30,-
Sporttape per rol € 3,50
Kinesiotape per rol  € 6,75
Materiaal enkel intapen € 5,50
Dynaband € 5,-

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl