Ben je moe van die angstige momenten waarin je je evenwicht verliest? Wil je genieten van het leven zonder de constante zorgen over vallen? Dan is het tijd om actie te ondernemen en valpreventie tot een prioriteit te maken. 

Bij Valpreventie cursus Vallen Verleden Tijd hebben we de oplossingen die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd door het leven te gaan.
De valpreventiecursus is gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreid onderzoek naar valpreventie.
We begrijpen de impact die een val kan hebben op je fysieke en mentale welzijn, en we zijn vastbesloten om je te helpen deze zorgen achter je te laten. 

 

Ons deskundige team van fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten, in 5 weken tijd zijn er 2 bijeenkomsten per week.
De bijeenkomsten duren 1,5 uur per keer. De cursus bestaat uit een hindernisbaan, spelvormen en valtraining.
Bij valpreventiecursus Vallen Verleden Tijd richten we ons niet alleen op het verminderen van het risico op vallen, maar ook op het versterken van je lichaam en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Bij de valpreventiecursus staat jouw veiligheid voorop, we zijn met 2 fysiotherapeuten aanwezig en een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om veilig en met volle teugen van het leven te genieten. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden op weg naar een evenwichtige en zorgeloze toekomst.

Kosten

De kosten voor de gehele cursus zijn €325. Vanuit de aanvullende verzekering ontvang je vaak een gedeeltelijke of volledige vergoeding voor deelname aan het programma. Neem met ons contact op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl