–       Dagelijks werken in een topsport omgeving als fysiotherapeut.

Wat wij zoeken
Je werkt als fysiotherapeut 15 uur per week in een topsport omgeving voor de jeugdelftallen van FC Den Bosch. Je behandelt, begeleidt en revalideert spelers in de leeftijd 16 t/m 21 jaar. Je bent goed in communiceren en stelt duidelijke kaders. Dit heb je nodig in het contact met trainers, begeleiders, ouders en spelers. In deze professionele organisatie wordt er veel van je gevraagd en je moet daarom ook stressbestendig zijn en stevig in je schoenen staan.

Je werkt samen met andere kaderleden binnen de jeugdopleiding zoals trainers en sportverzorgers. En ben je onderdeel van de Performance afdeling. Je stuurt daarnaast twee stagiaires aan, die jou helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je levert een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van talenten van FC Den Bosch.

In onze eerstelijns praktijk werk je 17 – 25 uur als fysiotherapeut met een gevarieerd aanbod van patiënten. Waarbij de focus ligt op sport- en orthopedische revalidatie. Je werkt op onze locatie Saffierborch in Rosmalen. Waar wij beschikken over uitstekende faciliteiten en oefenruimtes om sportrevalidaties te verzorgen. We hebben onder andere een indoor kunstgras ruimte van 200m2. En beschikken we over een AlterG.

We bieden je een multidisciplinaire omgeving door de verschillende samenwerkingen die we hebben. En geven je graag de mogelijkheid om hier gebruik van te maken en verder door te ontwikkelen. De praktijk kenmerkt zich doordat we graag innovatief bezig op verschillende manieren en verwachten dat je daaraan een bijdrage wil leveren.

We stimuleren ontwikkeling. Om jezelf te specialiseren en door te ontwikkelen wordt je door ons ondersteunt en begeleidt, naar een richting waar jij affiniteit mee hebt. Hierbij krijg je de mogelijkheden en faciliteiten voor het volgen van opleidingen en cursussen. En begeleiden we je dit toe te passen in het werkveld.

Functie eisen

·       Opleiding sportfysiotherapie is een pré

·       Goede communicatieve vaardigheden

·       Goede vakinhoudelijke vaardigheden. Met name richting voetbal specifieke performance en revalidatie.

·       Met doorgroei mogelijkheden binnen de topsport

Wat wij bieden

·       Markconform salaris afhankelijk van ervaring en specialisatie

·       Jaarlijkse opleidingsvergoeding

·       Dynamische werkomgeving en uitstekende faciliteiten

·       15 uur per week werkzaam bij FC Den Bosch

·       17 – 25 uur per week werkzaam in praktijk

·       Uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden

·       Startdatum 1 januari 2024

Wie wij zijn
Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie en fitness met verschillende specialisaties. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, medische fitness. En hebben wij affiniteit met (top)sport.
We hebben drie praktijklocaties in Rosmalen. En beschikken daar over goede faciliteiten zoals echoapparatuur, een AlterG en geavanceerde meetapparatuur voor snelheid- en sprong metingen. En hebben verschillende grote trainingsruimtes waaronder een indoor kunstgrasveld.

Onze praktijk heeft een aantal samenwerkingen met verschillende partijen zoals; FC Den Bosch, Reinier van Arkel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kliniek ViaSana. Waardoor we je een dynamische omgeving kunnen bieden buiten de reguliere fysiotherapie.

Wij staan als praktijk voor kwalitatief goede zorg. En voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en Stichting Keurmerk Fysiotherapie. We zijn innovatief, en werken met digitale huiswerkprogramma’s, online afspraken, en zijn volledig werkzaam ‘in the cloud’.

Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Interesse?

Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan? Stuur jouw sollicitatie naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl