Uitbreiding Samenwerking FC- Den Bosch.

De huidige overeenkomst van FC Den Bosch en Fysiotherapie Scholten is opengebroken, verder uitgebreid en verlengd. De jarenlange en trouwe samenwerking blijft daarbij intact tot tevredenheid van beide organisaties. Fysiotherapie Scholten is zodoende minimaal tot en met het seizoen 2025-2026 aan FC Den Bosch verbonden. Fysiotherapie Scholten verzorgt het grootste deel van de medische begeleiding van FC Den Bosch en zal dat blijven doen. De fysio- en manuele therapeuten begeleiden niet alleen het eerste elftal van de club, maar zijn ook werkzaam binnen de jeugdopleiding van FC Den Bosch.

Tommie van Alphen, algemeen directeur FC Den Bosch over de samenwerking: “Eerder hebben Yousuf en ik al gesproken over de stappen die wij moeten zetten als organisatie. Ook op het gebied van voetbal gerelateerde faciliteiten. Een belangrijk onderdeel hiervan is het medische en performance gedeelte. Fysiotherapie Scholten is al jaren een partner van hoog niveau en levert kwaliteit. Ze zijn op de hoogte van de laatste innovaties binnen hun vakgebied en hebben de juiste ervaring. Met de uitbreiding van de prettige samenwerking hebben wij meer uren inzetbaar voor het eerste elftal op het gebied van medische begeleiding. Ook gaan de medewerkers van Fysiotherapie Scholten nauw samenwerken met onze Head of Performance, Damian Korba. We gaan zo echt een grote stap zetten in de verdere professionalisering.”

Mike Scholten, praktijkmanager Fysiotherapie Scholten: “We zijn blij om onze samenwerking door te zetten de komende jaren, aankomend seizoen wordt alweer het negende seizoen in de samenwerking. FC Den Bosch is een uitdagende en motiverende topsport omgeving, waarbij het uiterste van ons als fysiotherapeuten en performance trainers gevraagd wordt. We richten ons graag in samenwerking met performance op het verbeteren van de fysieke voorwaarden van spelers zodat er optimaal gepresteerd kan worden en er zo min mogelijk blessures zijn.
Met ons team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties kunnen we zowel de spelers van het eerste elftal, als jeugdelftallen optimaal begeleiden in hun herstel. En hebben we met onze praktijk in Rosmalen, ook nog extra faciliteiten zoals echografie, Alter-G, waar we indien nodig spelers ook nog extra aandacht en begeleiding kunnen geven. We breiden de samenwerking uit en kunnen nog meer tijd en aandacht geven aan de begeleiding van de spelers. Uit ontwikkelingen van de afgelopen tijd op het gebied van performance en data, spreekt ambitie en daar gaan wij graag in mee. En onderschrijft de club het belang fysieke fitheid in het hedendaagse voetbal en ontwikkeling van spelers. Een visie die volledig aansluit bij de onze. Buiten onze expertise op het gebied van begeleiding van topsporters en sportfysiotherapie, hebben we ook expertise op bewegen, geriatrie en leefstijl begeleiding.
De afgelopen jaren hebben we dan ook samengewerkt met verschillende projecten van FC Den Bosch Foundation. Hierin delen we de gezamenlijk visie om mensen vitaal te houden, door ze in beweging te brengen.
We gaan met de nieuwe samenwerking nog meer inzetten op maatschappelijke projecten voor supporters, business club leden en vrijwilligers.”

https://www.fcdenbosch.nl/fysiotherapie-scholten-en-fc-den-bosch-breiden-samenwerking-uit/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl