Sportverzorgers gezocht

Voor de jeugdopleiding van FC Den Bosch zijn we op zoek naar sportverzorgers die mee willen draaien in een sportverzorgerspoule. Omdat we graag altijd een sportverzorger bij de wedstrijden van jeugdelftallen willen hebben, zijn we op zoek naar sportverzorgers die regelmatig zouden kunnen invallen, wanneer de vaste verzorgers niet aanwezig kunnen zijn.

De sportverzorgerspoule werkt als volgt, wanneer een vaste verzorger van een jeugdelftal op een wedstrijddag niet aanwezig kan zijn, wordt er een bericht gestuurd naar de sportverzorgers in de poule. Daar wordt dan aangegeven om welke dag en elftal het gaat en of iemand de betreffende dag kan invallen. Er is dus geen verplichting en er wordt maar een aantal keer per seizoen beroep op je gedaan afhankelijk van jouw eigen beschikbaarheid.

FC Den Bosch staat voor voetbal met passie. Er heerst een topsportklimaat met voetbalknowhow. FC Den Bosch is ook een omgeving, waarin zelf opgeleide talenten de kans krijgen zich door te ontwikkelen. FC Den Bosch staat voor een kwalitatieve en winstgevende uitstroom van selectiespelers, maar ook aandacht voor de mens achter de sporter met op gepaste momenten een gezonde dosis voetbalhumor en bourgondische gezelligheid en saamhorigheid.

Wat is je functie?
Als sportverzorger ben je onderdeel van de staf een jeugdelftal van FC Den Bosch. Als sportverzorger ben je regelmatig beschikbaar op de wedstrijddagen (voornamelijk op de zaterdag) om in te vallen voor de vaste sportverzorger. Jouw functie als sportverzorger betekent het intapen/bandageren, sportmassages kan geven, eerste hulp bij sportongevallen en daarnaast beoordeel je in overleg met de trainer de inzetbaarheid van spelers. Tevens werk je nauw samen met de fysiotherapeuten van FC Den Bosch.

Wat bieden wij jou?
– Je bent onderdeel van de staf betaald voetbal jeugdopleiding. 
– Kennisdeling met fysiotherapeuten en overige sportverzorgers FC Den Bosch
– Er zijn een aantal keer per seizoen bijscholingsavonden 
– Ervaring op doen als sportverzorger in een professionele omgeving
– Je hebt eerste keus wanneer er een sportverzorgers positie vacant is binnen de jeugdopleiding

Word jij enthousiast van dit bericht? Stuur dan nu een email naar Fysiotherapie Scholten: info@fysiotherapiescholten.nl en word onze nieuwe sportverzorger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl