Scholten en FC Den Bosch vernieuwen samenwerking!

Na twee succesvolle seizoenen bij de jeugd van Brabant United gaan Fysiotherapie Scholten en FC Den Bosch het komende voetbalseizoen de samenwerking uitbreiden.

“Wij gaan ons richten op het verbeteren van de fitheid en performance van de spelers om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.” Aldus Evert Scholten. Bij blessures wordt de expertise en ervaring van Scholten ingezet om de behandeling en revalidatie in goede banen te leiden. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Scholten hoog in het vaandel. Door constante bijscholing, congres bezoeken en samenwerking met onderwijsinstellingen blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen onze spelers een hoge kwaliteit aan zorg bieden.

Evert Scholten over de samenwerking: “Wij willen spelers ontzorgen. Geen zorgen over blessures, fitheid of voldoende kracht. Samen werken wij daar aan zodat de focus kan liggen op voetbal, plezier en prestatie. We zijn verheugd om komend seizoen ook het eerste en tweede elftal van FC Den Bosch te voorzien van fysiotherapie”.

Algemeen directeur Edward van Wonderen: “We zijn erg blij met de komst van Fysiotherapie Scholten. De expertise die we hiermee in huis halen is een volgende stap in het creëren van een optimaal topsportklimaart. We kijken uit naar een mooie samenwerking, onze spelers zijn in goede handen”

Niet voor publicatie
Meer informatie: http://www.fcdenbosch.nl/
Contact persoon: Evert Scholten, evert@fysiotherapiescholten.nl

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl