FYSIOTHERAPIE SCHOLTEN EN SMC JBZ BEKRACHTIGEN SAMENWERKING

Fysio- en Manuele therapie Scholten en FC Den Bosch werken al enkele seizoenen op prettige wijze samen op het gebied van fysiotherapie, blessurebehandeling en fysieke ontwikkeling van spelers van FC Den Bosch.

 

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis en specifiek het Sport Medisch Centrum (SMC), samenwerkingspartners van Fysio- en Manuele therapie Scholten, verzorgen voor FC Den Bosch onder meer sportkeuringen en topsportbegeleiding bij blessures. Ook geven beide partijen veel aandacht aan de preventie van sportblessures. Fysio- en Manuele therapie Scholten en het Sport Medisch Centrum ondertekenden deze week de overeenkomst in Stadion De Vliert.

Bij blessures wordt de expertise en ervaring van Fysio- en Manuele therapie Scholten ingezet om de behandeling en revalidatie in goede banen te leiden, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door de samenwerking met het Sport Medisch Centrum en het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgen (geblesseerde) spelers de benodigde zorg, een hoge kwaliteit aan begeleiding en toegang tot medische faciliteiten om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Evert Scholten over de samenwerking: “Topsportbegeleiding is werk voor specialisten. Gespecialiseerde behandelaars en begeleiders zijn nodig om maximaal te kunnen presteren en elke dag iets beter te worden. Deze specialisten moeten goed met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen om dat te bereiken. Met het Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben we een werkwijze kunnen ontwikkelen om maximaal gebruik te maken van elkaars expertise en mogelijkheden. Wij en FC Den Bosch zijn heel blij met deze samenwerking.”

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl