Even voorstellen: Michiel Pigmans

Graag wil me aan jullie voorstellen. Ik ben 39 jaar oud en nu sinds kort werkzaam in de praktijk van Fysio- en Manuele Therapie Scholten in Rosmalen. Ik woon in Waalwijk samen met mijn vrouw en twee kinderen van 6 en 9 jaar oud. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest in het Sportmedisch Centrum in Tilburg, waar ik onder andere ook fysiotherapeut was bij de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ik heb hier veel werkervaring opgedaan in het behandelen van mensen in de reguliere praktijk als ook breedtesporters en topsporters. Naast mijn werkzaamheden in Rosmalen, ben ik ook werkzaam in een praktijk in Waalwijk en begeleid ik op dit moment studenten aan de opleiding Fysiotherapie van Fontys met hun afstudeeropdracht.

Na mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht ben ik de opleiding tot allround Sportfysiotherapeut gaan volgen en heb deze afgerond. Vervolgens ben ik de opleiding tot manueel therapeut gaan volgen aan de SOMT in Amersfoort en na deze te hebben afgerond ben ik in Tilburg gaan werken. Inmiddels ben ik nu 18 jaar werkzaam in de praktijk.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl