Sportverzorger FC Den Bosch jeugdopleiding

Voor de jeugdopleiding van FC Den Bosch zijn we op zoek naar sportverzorgers die komend seizoen 2021-2022 onderdeel willen zijn van een jeugdelftal. Ben jij een voetballiefhebber en/of vind je het leuk om (meer) kennis en ervaring op te doen? Dan is deze functie iets voor jou!

FC Den Bosch staat voor voetbal met passie. Er heerst een topsportklimaat met voetbalknowhow. FC Den Bosch is ook een omgeving, waarin zelf opgeleide talenten de kans krijgen zich door te ontwikkelen. FC Den Bosch staat voor een kwalitatieve en winstgevende uitstroom van selectiespelers, maar ook aandacht voor de mens achter de sporter met op gepaste momenten een gezonde dosis voetbalhumor en bourgondische gezelligheid en saamhorigheid.

Wat is je functie?
Als sportverzorger ben je onderdeel van de staf van een jeugdelftal van FC Den Bosch. Als sportverzorger ben je beschikbaar op de wedstrijddagen (voornamelijk op de zaterdag) om de spelers te verzorgen. Jouw functie als sportverzorger betekent het intapen/bandageren, sportmassages kan geven, eerste hulp bij sportongevallen en daarnaast beoordeel je in overleg met de trainer de inzetbaarheid van spelers. Tevens werk je nauw samen met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Scholten die verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van FC Den Bosch.

Wat bieden wij jou?
– Je bent onderdeel van de staf betaald voetbal jeugdopleiding. 
– Kennisdeling met fysiotherapeuten en overige sportverzorgers FC Den Bosch
– Er zijn een aantal keer per seizoen bijscholingsavonden 
– Ervaring op doen als sportverzorger in een professionele omgeving
– Je hebt eerste keus wanneer er een sportverzorgers positie vacant is binnen de jeugdopleiding

Word jij enthousiast van dit bericht? Stuur dan nu een email naar Fysiotherapie Scholten t.a.v. Mike Scholten via info@fysiotherapiescholten.nl en wellicht word jij onze nieuwe sportverzorger!

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl