Vacature voor het begeleiden van groepstraining en individuele training (4 – 8 uur per week)

Je werkt als fitness trainer in een inspirerende omgeving op onze locatie Saffierborch in Rosmalen. We hebben hier twee fitnessruimtes met uitstekende faciliteiten om op jouw eigen wijze een groepstraining of individuele training te verzorgen. De deelnemers aan de fitnesslessen zijn divers, en aan jouw de taak om er voor iedereen een leuke en uitdagende training van te maken. We werken niet met standaard programma’s, dus iedere training is anders. Op deze manier blijft het dynamisch. Aan jouw de taak om hier creatief in te zijn. Het niveau tussen verschillende deelnemers kan door jouw expertise in te zetten, zorg je ervoor dat voor iedereen een goede en verantwoorde training krijgt. Ervaring heeft met groepstrainingen en fitness is gewenst. Kennis van voeding en lifestyle is een pré. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en we verwachten van onze medewerkers een proactieve houding. Je gaat cliënten begeleiden om hun doelen te bereiken. Dit kan door begeleiding in de groepstrainingen of individuele trainingen. Daarbij krijg je de mogelijkheid om mee te denken over concepten en invulling van trainingsprogramma’s.

Wat bieden wij

Scholten staat voor functioneel trainen onder deskundige begeleiding. We hebben mooie trainingsruimtes om verschillende soorten trainingen te geven. We zijn een vooruitstrevende praktijk met verschillende specialisaties in de fysiotherapie en fitnesstrainingen gevestigd in Rosmalen. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, fitnessgroepen. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele medewerkers met een proactieve houding. Binnen onze praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Functie eissen:

  • Zelfstandig trainingen voorbereiden en uitvoeren
  • Fitnesstrainer of fysiotherapeut in opleiding
  • Je weet mensen te motiveren
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van de praktijk
  • Op dinsdagavond beschikbaar

Wie wij zijn
Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie en fitness met verschillende specialisaties. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, medische fitness. En hebben wij affiniteit met (top)sport.
We hebben twee locaties in Rosmalen. En beschikken daar over goede faciliteiten zoals echoapparatuur, een AlterG en geavanceerde meetapparatuur voor snelheid- en sprong metingen. En hebben verschillende grote trainingsruimtes waaronder een indoor kunstgrasveld.

Onze praktijk heeft een aantal samenwerkingen met verschillende partijen zoals; FC Den Bosch, Reinier van Arkel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kliniek ViaSana. Waardoor we je een dynamische omgeving kunnen bieden buiten de reguliere fysiotherapie.

Wij staan als praktijk voor kwalitatief goede zorg. En voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en Stichting Keurmerk Fysiotherapie. We zijn innovatief, en werken met digitale huiswerkprogramma’s, online afspraken, en zijn volledig werkzaam ‘in the cloud’.

Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Interesse?

Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan? Stuur jouw sollicitatie naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan, denk je dat jij binnen ons team past en iets zou kunnen toevoegen aan onze onderneming? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Je mag jouw motivatie en CV mailen naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten.

 

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl