Update corona virus

De veelgestelde vragen aangaand het coronavirus

1: Gaan behandelingen door en kan ik me me nog steeds aanmelden?

Ja, u bent als (nieuwe) cliënt nog steeds welkom in onze praktijk. We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD en staan dagelijks in contact met deze instanties. We vragen u wel om bij (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of bij een verhoging tot 38 graden thuis te blijven en de afspraak te annuleren en/of te verzetten.

2: Gaan de trainingen door?

Ja, de trainingen gaan door met inachtneming van de RIVM richtlijnen. We beperken onze trainingsgroepen tot maximaal 6 personen.
De apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd en wordt cliënten gevraagd voor binnenkomst op de wasgelegenheden in de praktijk hun handen te wassen. Handen wassen is het meest effectief gebleken.
We hebben een grote oefenzaal waarin een ieder genoeg ruimte heeft om te trainen met voldoende ventilatie.

3: Komen jullie ook aan huis voor fysiotherapie?

Ja, de huidige situatie vraagt om maatwerk en zijn bereid deze zorg te leveren één op één aan huis indien er geen sprake is van (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of bij een verhoging tot 38 graden.
U kunt dit aangeven bij uw fysiotherapeut en zal in overleg worden bepaald wat de mogelijkheden zijn. Wij passen hierop onze planning aan.

4: Hoe gaan jullie om met kwetsbare Cliënten?

In overleg met de cliënt wordt besloten of de zorg gezien de geldende maatregelen en adviezen doorgang kan vinden. Als er een aannemelijk risico is nemen we als praktijk het besluit dat de afspraak voorlopig wordt geannuleerd en op een ander moment weer kan plaatsvinden. Deze mensen worden persoonlijk benaderd. Uiteraard respecteren we ieders wens gezien een risicovolle gezondheid als de afspraak wordt afgezegd.

Als praktijk doen we er alles aan om met de huidige stand van zaken u te blijven helpen maar ook onze kwetsbare cliënten te beschermen.

Voor een verdere verdieping verwijzen we u naar ons hygiëne protocol.

We zouden het op prijs stellen als u deze informatie tot u neemt en indien er vragen zijn ons te raadplegen.

U kunt voor vragen natuurlijk contact met ons opnemen via 073-5219378.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl