Samenwerking sv BLC en fysiotherapie Scholten

Vanaf de start van het huidige seizoen 2018-2019 zijn voetbalvereniging sv BLC en fysiotherapie Scholten een samenwerking aangegaan. Tot op heden richtte die samenwerking nog vooral op de medische begeleiding van de selectie 1e en 2e elftal. Per 19 maart wordt de samenwerking doorgetrokken naar medische begeleiding voor de gehele vereniging.

Sportspreekuur

Concreet zal dit betekenen dat vanaf dinsdag 19 maart er gestart wordt met een sportspreekuur dat toegankelijk is voor alle leden van sv BLC. Vervolgens zal Roy Scholten tot het einde van het seizoen iedere dinsdag tussen 18.30 -19.30 uur aanwezig zijn. Roy is de sportverzorger van het 1e elftal en fysiotherapeut. Hij kan je helpen bij klachten of vragen rondom jouw fysieke gesteldheid. Toegang tot dit spreekuur is gratis. Het doel is hierbij om de blessure te beoordelen en advies te geven over de verwachting van het herstel en eventueel verder onderzoek. Je hebt op deze manier duidelijkheid over jouw klacht en weet op welke manier je zo snel mogelijk weer fit bent!

Medische begeleiding

Wanneer je een serieuze klacht hebt of er wordt geadviseerd om contact op te nemen met een fysiotherapeut is het mogelijk om een intake en behandeling in te plannen bij de praktijk van Fysio- en Manuele Therapie Scholten. Scholten beschikt over verschillende specialisaties op het gebied van fysiotherapie en sportbegeleiding binnen de praktijk en is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. De fysiotherapeut kan de speler dan van een uitgebreidere behandeling voorzien dan tijdens het sportspreekuur. Ook kan er indien gewenst contact gelegd worden met de trainer om blessure te bespreken. 

Afspraak maken

Het is mogelijk om tijdens dinsdagavond zonder afspraak langs te komen tijdens het spreekuur. De voorkeur is om je aan te melden voor het spreekuur. Dit kun je doen via de website van Fysio Scholten www.fysiotherapiescholten.nl/sportspreekuur-blc. Je kan ook bellen naar 073-5219378 of een whatsapp bericht sturen naar 06-30177230.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl