Op bezoek bij een internationaal congres!

banner_home_bandiera2Op congres, dat klinkt vaak best goed. Deze keer best bijzonder, want we gaan drie dagen, we gaan samen (Marco van den Biezen en Evert Scholten – red.), het gaat vooral over voetbal en ……het is in LONDON. Drie dagen alles over voetbalblessures, preventie en innovatie.

Het symposium is speciaal ontworpen voor de specialisten van letselpreventie (in het bijzonder team coaches , atletische trainers, bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en studenten), die dagelijks te maken hebben met trainingen, wedstrijden en voetballers die dit mogen uitvoeren. De 3e editie van Science of Football Summit zal gericht zijn op de bespreking van sport innovaties, op de preventie, overtraining & blessures en op post- competitie recovery strategie├źn.

Door de jaren heen is dit evenement uitgegroeid tot DE ontmoetingsplaats van de internationale voetbal Medicine Gemeenschap. Tijdens het congres komen sportgeneeskundig specialisten en professionals uit 77 verschillende landen over de hele wereld bij elkaar. De Conferentie heeft een hoog wetenschappelijk en cultureel niveau. Hierdoor is het de ideale plek extra kennis op te doen. Waarschijnlijk komen we met en koffer vol kennis en enthousiasme weer thuis.

Indien je het leuk vindt volg ons dan via twitter;
@fysioscholten
@mvdbie
of via het twitter account van het congres; @footballmed

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl