Nieuwe samenwerkingen Fysiotherapie Scholten

We zoeken als praktijk voor fysiotherapie graag de samenwerking op met andere partijen. Omdat we er van overtuigd zijn dat multidisciplinaire samenwerking, uiteindelijk voor de patiënt de beste behandeluitkomst geeft. Vanwege de korte lijnen met verschillende partners waarmee we samenwerken, kunnen we hierin ook snel overleg voeren of een overdracht doen. Vanaf 1 november hebben we 2 nieuwe samenwerkingen die bij ons op locatie Saffierborch gevestigd zijn. Hieronder stellen we ze voor:

Osteopathie

Sandra van der Sanden is sinds 2017 werkzaam als osteopaat. Nadat ze veel ervaring heeft opgedaan in een osteopathiepraktijk in regio Tilburg, is ze nu haar eigen praktijk in Rosmalen gestart. Op dinsdag en woensdag is ze bij ons aanwezig in de praktijk op onze locatie de Saffierborch.

Osteopathie is een manuele geneeswijze die kijkt naar het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt het lichaam onderzocht op beweeglijkheid en worden eventuele blokkades behandeld. Wanneer het lichaam mobiel is werkt het zelfgenezend vermogen optimaal en kan er een nieuwe balans worden gevonden waardoor de klachten verdwijnen. Aangezien iedere patiënt anders in elkaar steekt en zijn eigen geschiedenis heeft, is iedere behandeling anders. De behandeling is dus maatwerk! Sandra heeft ervaring met het behandelen van volwassenen, zwangeren, kinderen en baby’s. Ze helpt je graag verder!

Voor meer informatie kijk gerust even op mijn website: www.osteopathievandersanden.nl

Life change coaching

Op maandagochtend en woensdagmiddag is Mental Coach Claudia van den Heuvel aanwezig op de Saffierborch. Ze is sinds 2019 actief als NLP Coach en behaalde in 2020 haar HBO diploma Stress en Burn-Out Coach.

Claudia begeleidt mensen die moeite hebben de balans in het leven te herstellen. Bijvoorbeeld door een verandering in de privé- of werksfeer. Of doordat je moet leren omgaan met chronische ziekte of langdurig herstel. Vanuit eigen ervaring weet Claudia hoe moeilijk dat is.

Empathisch en doelgericht werkt ze met jou aan persoonlijke groei en vitaliteit. Je komt weer in beweging en je (veer)kracht neemt toe.

Iedere verandering begint bij jezelf en kan “life changing” zijn. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Tel: 06-52348067.
Email: Claudia@lifechangecoaching.eu

www.lifechangecoaching.eu

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl