NIEUWE SAMENWERKING SCHOLTEN EN PODOTHERAPIE IN BEWEGING

Annette Bentink (Sport)podotherapeut van Podotherapie in Beweging B.V. zal vanaf 5 juli aanstaande op donderdag werkzaam zijn op onze locatie aan de Saffierborch in Rosmalen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. We sturen regelmatig patiënten door naar de podotherapeut, maar met deze samenwerking kunnen we dat nog uitbreiden. Fysiotherapeut en podotherapeut kunnen nu samen patiënten zien, wat effectiviteit van behandeling alleen maar ten goede komt. Dat wij deze zorg nu op onze eigen locatie kunnen aanbieden is een absolute meerwaarde.

Praktijkhouder Evert Scholten over de samenwerking; ‘De samenwerking met Podotherapie in Beweging past in perfect in onze visie, waarin we graag nauw willen samenwerken met verschillende zorgaanbieders. Met Annette Bentink hebben we iemand die deze visie deelt, en als sportpodotherapeut ook goed aansluit bij onze doelgroep.’

Waarom ga je naar een podotherapeut?

• Ter voorkoming van blessures bij sporters van elk niveau
• Als de fundering goed staat, de voeten, kan het hele lichaam beter functioneren om de sportkrachten goed te kunnen verwerken.
• Samen met deze multidisciplinaire kijk, krijgen blessures minder snel de kans om weer op te spelen.
• Belangrijk voetstand en beweegpatronen goed, spierbelasting goed en trainingsintensiteit goed.

Dàt is het recept voor een goede (sport)toekomst!

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl