Evert Scholten

Work DaysMaandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Evert Scholten

Evert Scholten is de eigenaar en oprichter van Fysio- en Manuele Therapie Scholten en sinds 1985 fysiotherapeut. In 1995 is hij gestart in de wijk de Overlaet met een praktijk. Inmiddels is de praktijk vanwege de groei twee keer verhuist en uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch.

Evert is met zijn humor, enthousiasme en vakinhoudelijke kennis nog steeds een van de drijvende kracht in de praktijk. Vanuit zijn gedrevenheid heeft hij diverse specialisaties ontwikkeld wat hem een veelzijdige maar zeer deskundige fysio- en manueel therapeut maken.

Elke maand organiseert Evert samen met Physician Assistant Chenelo Martijn van Via Sana een gezamenlijk spreekuur in onze praktijk aan de Saffierborch.
Met dit spreekuur wordt de samenwerking tussen de eerstelijnszorg en medisch specialisten van Via Sana versterkt. Dit initiatief draagt bij aan de juiste zorg op de juiste plek.

Naast zijn fysiotherapie en manuele therapie op onze praktijklocaties in Rosmalen, verzorgt Evert maandelijks consulten schouderproblematiek in samenwerking met orthopeden in het Jeroen Bosch ziekenhuis.

Evert is daarnaast sinds 2022 Extended scope specialist. Hierdoor heeft hij een bredere medische kijk, en kan ingezet worden binnen de anderhalvelijnszorg. 

____________________________________________________________________________________________________
BIG-nummer: 8903495530

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl