Evert Scholten

Work DaysMaandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Evert Scholten

Evert Scholten is de eigenaar en oprichter van Fysio- en Manuele Therapie Scholten en sinds 1985 fysiotherapeut. In 1995 is hij de praktijk gestart in de wijk de Overlaet gestart met een praktijk. Inmiddels is de praktijk vanwege de groei twee keer verhuist en uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk in Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch.

Evert is met zijn humor, enthousiasme en vakinhoudelijke kennis nog steeds een van de drijvende kracht in de praktijk. Vanuit zijn gedrevenheid heeft hij diverse specialisaties ontwikkeld wat hem een veelzijdige maar zeer deskundige fysio- en manueel therapeut maken.

Naast zijn fysiotherapie en manuele therapie op onze praktijklocaties in Rosmalen, verzorgt Evert maandelijks consulten schouderproblematiek in samenwerking met orthopeden in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Ook is Evert Hoofd Medische staf van FC Den Bosch en docent voor de Masteropleiding Manuele Therapie van de SOMT.

Heeft u een vraag voor Evert, of wilt een een afspraak met hem maken? Stuur een bericht via het onderstaande afsprakenformulier!

BIG-nummer: 89034955304

 

Contact
Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl