Groepstrainingen Fitness

Omdat per 16 maart de mogelijkheden tot sporten weer iets verder uitgebreid zijn, geven wij graag weer een update omtrent de groepstrainingen fitness.

Vanaf dinsdag 16 maart is het mogelijk om in groepen van 4 op 1,5 meter afstand in de buitenlucht te sporten onder begeleiding van een trainer. De afgelopen weken hebben we individuele trainingen en groepen van 2 personen aangeboden, en dit zullen we ook blijven doen. Hieronder een overzicht wat we kunnen aanbieden en op welke manier.

Locatie
De trainingen worden zoals bekend aangeboden op onze locatie Saffierborch 12 in Rosmalen. Het is belangrijk dat deze trainingen in de buitenlucht plaatsvinden. We hebben met de Loads hiervoor een mooie ruimte ingericht waar we kunnen trainen in de buitenlucht maar wel overdekt. Voorwaarde hierbij is dat de grote roldeuren dan wel geopend zijn, anders kunnen we niet spreken van een buitenruimte. We begrijpen dat dit soms koud kan zijn met de huidige temperaturen in combinatie met een harde wind. Maar dit is echte de enige manier waarop we dit mogen aanbieden, omdat we het op een verantwoorde manier willen laten plaatsvinden en we ons ook aan alle gestelde regels willen houden.

Dus we willen nog eens benadrukken dat de trainingen ook echt in de buitenlucht zullen plaatsvinden.

Trainingsvormen
We kunnen verschillende trainingsvormen aanbieden waar ook verschillende tarieven tegenover staan. Hieronder een overzicht:

  • Personal training, 1 op 1, €35 per training per persoon
  • Duo personal training, 2 personen, € 20 per training per persoon
  • Groepstraining, 4 personen, € 12 per training per persoon

De trainingen duren 50 minuten, zodat we nog 10 minuten tijd hebben om veilig de ruimte te verlaten en we geen andere deelnemers kruisen. En we zodoende ook tijd hebben om de ruimte te desinfecteren.

Deze tarieven gelden t/m 1 juni 2021.

Voor degene die een abonnement al vooruit hebben betaald d.m.v. incasso in december, geldt dat zij de maand maart nog kunnen deelnemen aan de groepstraining van 4 personen.

Aanmelden
Wanneer je wil deelnemen aan de groepstraining, stuur dan een e-mail naar info@fysiotherapiescholten.nl. En laat ons weten aan welke training je dan zou willen deelnemen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een training in te plannen. Mochten jullie hier nog vragen over hebben dan horen wij het graag.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl