Vacature voor algemeen fysiotherapeut (24 – 40 uur)

 • Dagelijks werken bij een innovatieve praktijk als fysiotherapeut 

Wat wij zoeken
We zijn op zoek naar enthousiaste fysiotherapeut om ons team mee te versterken. We zoeken iemand die kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan.  

Als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Scholten behandel je mensen met een breed scala aan klachten. Afhankelijk van jouw interesse en expertise binnen de fysiotherapie, stemmen we de patiënten die je behandelt hierop af. Zodat je jouw kwaliteiten kan inzetten waar je goed in bent. Wij geloven in het belang van het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving voor patiënten en in een actieve aanpak van klachten. Ook verzorg je een aantal uur in de week groepstrainingen fitness in onze trainingszaal.

Je werkt op 2 van onze locaties waardoor je veel contact hebt met je directe collega’s en samenwerkingspartners op onze locaties. Je krijgt hierdoor de kans om samen te werken en van elkaar te leren.

We bieden je een multidisciplinaire omgeving door de verschillende samenwerkingen die we hebben. En geven je graag de mogelijkheid om hier gebruik van te maken en verder door te ontwikkelen. De praktijk kenmerkt zich doordat we graag innovatief bezig op verschillende manieren en verwachten dat je daaraan een bijdrage wil leveren.

We stimuleren ontwikkeling. Om jezelf te specialiseren en door te ontwikkelen word je door ons ondersteunt en begeleidt, naar een richting waar jij affiniteit mee hebt. Hierbij krijg je de mogelijkheden en faciliteiten voor het volgen van opleidingen en cursussen. En begeleiden we je dit toe te passen in het werkveld.

Functie eisen

 • Diploma fysiotherapie
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede vakinhoudelijke vaardigheden
 • Flexibele werkhouding

Wij bieden

 • Markconform salaris afhankelijk van ervaring en specialisatie
 • Functie voor 24 – 40 uur, in overleg.
 • Jaarlijkse opleidingsvergoeding
 • Dynamische werkomgeving en uitstekende faciliteiten
 • Uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden
 • Startdatum in overleg

Wie wij zijn
Fysiotherapie Scholten is een moderne en vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie en training met verschillende specialisaties. Wij staan als praktijk voor kwaliteit, service en innovatie! 

Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, medische fitness. En hebben wij affiniteit met (top)sport. 
We hebben drie praktijklocaties in Rosmalen. En beschikken daar over goede faciliteiten zoals echoapparatuur, een AlterG en geavanceerde meetapparatuur voor snelheid- en sprong metingen. En hebben verschillende grote trainingsruimtes waaronder een indoor kunstgrasveld.

Onze praktijk heeft een aantal samenwerkingen met verschillende partijen zoals; FC Den Bosch, Reinier van Arkel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kliniek ViaSana. Daarnaast hebben we veel lokale samenwerkingen binnen de eerstelijnszorg. En zijn twee van onze locaties gevestigd binnen gezondheidscentra. Waardoor we je een dynamische omgeving kunnen bieden buiten de reguliere fysiotherapie.

Wij staan als praktijk voor kwalitatief goede zorg. En voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en Stichting Keurmerk Fysiotherapie. We zijn innovatief, en werken met digitale huiswerkprogramma’s, online afspraken, en zijn volledig werkzaam ‘in the cloud’.

Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Interesse?

Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan? Stuur jouw sollicitatie naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl