Snel en professioneel advies bij een sportblessure; dat is het sportspreekuur van Fysiotherapie Scholten. Op maandagochtend tussen 8.00 – 9.00 uur kun je terecht bij onze sportfysiotherapeut Martin de Waal

In het weekend worden sporters vaak geconfronteerd met een blessure of klacht. Je wil graag zo snel mogelijk weten waar de klacht vandaan komt en hoe je zo snel mogelijk weer klachtenvrij kan sporten. Voor deze situatie hebben wij het sportspreekuur! Bij een blessure in het weekend of ander moment kun je contact met ons opnemen en we plannen je dan in voor het spreekuur op maandagochtend tussen 8.00 – 9.00 uur.

Hoe ziet sportspreekuur er uit?

De (sport)fysiotherapeut onderzoekt de sporter, en zal vrijblijvend adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel- of revalidatie traject. Het gaat niet om een behandeling, maar om eerste beoordeling van de blessure en een vrijblijvend advies. Het consult duurt ongeveer 10-15 minuten, er is geen verwijzing van de huisarts nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken bij Fysiotherapie Scholten. Bij een volwaardige afspraak kom je bij een van onze specialisten in de praktijk. Je krijgt dan een intake fysiotherapie en deze behandeling  in rekening gebracht. Afhankelijk van het type aanvullende zorgverzekering, leeftijd en behandelgeschiedenis wordt deze wel of niet vergoed. Voor personen <18 worden de eerste 18 behandelingen vergoedt vanuit de basisverzekering.

Aanmelden

Aanmelden voor het sportspreekuur kan via onze whatsapp-lijn; 06-30177230. Klik op het whatsapp icoon om een bericht te sturen!

In het weekend zijn we bereikbaar via dit nummer. Stuur een whatsapp bericht op zaterdag of zondag en je kan maandagochtend terecht.

Een afspraak tijdens het sportspreekuur is gratis.

Onze specialist

Nick van den Broek

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl