Fysiotherapie Scholten biedt verschillende sportspreekuren aan. Op afspraak kunnen alle actieve leden van OJC ROSMALEN en BLC een bezoek brengen aan een (sport)fysiotherapeut of sportverzorger.

Hoe werkt het?

De (sport)fysiotherapeut onderzoekt de sporter, en zal vrijblijvend adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel- of revalidatie traject. Het gaat niet om een behandeling, maar om eerste beoordeling van de blessure en een vrijblijvend advies. Het consult duurt ongeveer 15 minuten, er is geen verwijzing van de huisarts nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken bij Fysiotherapie Scholten. Bij een volwaardige afspraak kom je bij een van onze specialisten in de praktijk. Deze volwaardige behandelingen vindt plaats op een praktijk locatie in Rosmalen, en hiervoor wordt een behandeling in rekening gebracht. Afhankelijk van het type zorgverzekering, leeftijd en behandelgeschiedenis wordt deze wel of niet vergoed. Voor leden <18 zijn de eerste 18 behandelingen gratis.*

Overzicht

OJC Rosmalen
dinsdag 18.30 – 19.30 uur

BLC
dinsdag 18.30 – 19.30 uur

Een afspraak tijdens het sportspreekuur is gratis, en vrijblijvend.

       

 

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl