Met online fysiotherapie, ook wel e-consult genoemd, kunnen onze fysiotherapeuten je op afstand begeleiden.
We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met online fysiotherapie, en het werkt eenvoudig. Aan de hand van een online consult worden je klachten besproken met onze fysiotherapeut en wordt er advies gegeven hoe je het beste om kunt gaan met jouw klachten. Je ontvangt van ons online oefeningen die je zelf kan uitvoeren.
Tijdens het e-consult neemt de fysiotherapeut de oefeningen samen met je door en bekijkt de uitvoering.
We plannen indien nodig een vervolgafspraak om te monitoren hoe het met je gaat en de oefeningen eventueel aan te passen. Mocht je tussentijds vragen hebben kan je ons bereiken via de chatfunctie.

Hoe maak ik een afspraak voor een online fysiotherapie consult?

Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland binnen 24 uur bij een van onze fysiotherapeuten. Op de afgesproken tijd ontvang je een link in jouw mail met uitnodiging voor het online fysiotherapie consult.

Wat heb je nodig?

Om een consult online fysiotherapie te kunnen starten heb je één van de volgende zaken nodig:

  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone

Vooraf geef je jouw e-mailadres door aan ons, en je ontvangt een uitnodiging in de mail om een afspraak online fysiotherapie te starten. je ontvangt de uitnodiging op het tijdstip waarop de afspraak is ingepland.

Wat kost een consult online fysiotherapie?

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt deze online behandeling gewoon vergoedt door jouw zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan moet je zelf de behandeling betalen.
Een online fysiotherapie consult is qua prijs hetzelfde als één fysiobehandeling. Een consult duurt ongeveer 30 minuten.
Het gebruik van de Physi app inclusief alle oefeningen is gratis.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl