Vinyasa, is een combinatie tussen fysiek actieve en rustige ontspannen oefeningen. Yoga is voor iedereen en iedereen kan het.

Waarom yoga?

Yoga helpt jou op fysiek- en mentaal vlak. Enerzijds word je flexibeler, leniger en sterker, waardoor je minder kans op blessures hebt. Anderzijds leer je accepteren, meer tevreden zijn en ontspannen.
Dit zorgt voor een positiever gevoel, een leger hoofd en een betere concentratie.
Al met al zorgt een regelmatige beoefening van yoga voor meer energie, een betere gezondheid en balans!

Locatie, tijd en kosten

Yoga vindt plaats op onze locatie op de Saffierborch 12 in Rosmalen op de 2e etage. Hier wordt de yogales in groepsverband gegeven op woensdagavond, in een groep van maximaal 8 personen.
De les start om 19.45 uur en eindigt om 20.45 uur.

Het is mogelijk om een gratis proefles af te nemen.

Mocht je willen deelnemen aan yoga, of meer informatie willen, neem dan contact op met Carolien via https://www.yogacarolien.nl

Carolien de Milliano

Sport is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Vroeger zwom ik op hoog niveau en lag ik bijna dagelijks in het zwembad. Met als resultaat dat ik meerdere keren Nederlands kampioen ben geweest. Tegenwoordig heb ik het water ingeruild voor de yogamat.

Yoga is in 2016 op mijn pad gekomen, nadat ik in een heftige burn-out terecht was gekomen. Mijn lichaam had al meerdere signalen gegeven dat ik over mijn grens ging, maar die signalen had ik genegeerd.
Yoga heeft me geholpen weer naar mijn lichaam te luisteren en weer te voelen.

Nadat ik uit mijn burn-out was, was ik heel benieuwd wat yoga me nog meer kon brengen.
Daarom heb ik in februari 2019 een docentenopleiding in India gevolgd. En sindsdien is yoga mijn leefstijl geworden en wil ik dit met zoveel mogelijk mensen delen, zodat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren. 

Tijdens mijn lessen wil ik je graag laten ervaren dat yoga helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden door de grens op te zoeken en je hier comfortabel in te voelen. Mijn lessen kenmerken zich door zijn dynamische vorm en creativiteit, waarbij de verschillende houdingen op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. Daarnaast geef ik je tijd en ruimte om te voelen en te ervaren wat een diepe ontspanning met je lichaam doet.

Naast dat ik yogadocente ben, heb ik ook mijn eigen praktijk als orthomoleculair hormoonexpert.
Na jaren lang zelf veel hormonale klachten te hebben gehad die zich uitten in een spastische darm en een burn-out, wilde ik heel graag mensen helpen om van deze klachten af te komen zodat ze weer terug in balans komen.
Ik kan jou als hormoonexpert begeleiden naar een gezondere leefstijl en hormonen die in balans zijn, waardoor je van je klachten als burn-out, spastische darm, moeite met afvallen, menstruatieklachten, overgangsklachten af kunt komen.

“It always seems impossible until it is done.”

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl