Welkom op de website van Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma | Do 7:30-21:00, Di | Wo | Vrij 7:30-18:00, Za 7:30-12:00
  Contact : (073) 521 93 78

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach Lisa Huiskamp

Gezonde gebalanceerde voeding, voldoende lichaamsbeweging en balans in je leven. Dat zijn volgens leefstijlcoach Lisa Huiskamp de kernelementen in een gezonde leefstijl. Deze elementen zijn essentieel om een gezond en fit lichaam te krijgen en te behouden. Je fijn voelen in je lichaam en je elke dag energiek en fit voelen. Dit is waar het om draait in het leven. En dit creëer je door voeding, lichaamsbeweging en balans op een harmonieuze manier toe te passen in je leven. Voedingsdeskundige en leefstijlcoach kan je hierbij helpen.

Persoonlijke en groepsbegeleiding
The Body Practice biedt persoonlijke begeleiding van 12 weken. De kernelementen voeding, lichaamsbeweging en balans vormen de basis voor deze begeleiding. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Zijn er specifieke klachten of zaken waar je tegenaan loopt, dan is het altijd mogelijk om daar aandacht aan te besteden. In 12 weken leg je samen met Lisa de basis voor een levenslange gezonde leefstijl.

NIEUW: Groepsbegeleiding Gezonde leefstijl

Vanaf januari 2018 biedt The Body Practice ook groepsbegeleiding in samenwerking met fysiotherapie Scholten. Gedurende 16 weken ga je samen met gelijkgestemden (4-6 personen) aan de slag met jouw doelen op het gebied van gezondheid. Het creëren van een gehele gezonde leefstijl is het doel. Elke bijeenkomst komt er een ander kernelement aan bod.

Wat kun je verwachten?

  • Vier bijeenkomsten van 2,5 uur (19:00 – 21:30u)
  • Werkboek The Body Practice Lifestyle
  • Gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten (persoonlijk)
  • Gratis eindgesprek van 20 minuten (persoonlijk)

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek vertelt Lisa je graag meer over deze begeleiding. Bel voor een afspraak naar 06 12 83 25 82 of mail naar info@thebodypractice.nl.

Workshops
Naast begeleiding is het ook mogelijk om workshops te volgen bij The Body Practice. We verwijzen je hiervoor graag door naar www.thebodypractice.nl.

Op locatie
Op dinsdag is Lisa Huiskamp van 09:00 – 18:00u aanwezig bij fysiotherapie Scholten voor gratis kennismakingsgesprekken, persoonlijke begeleiding en losse consults. Heb je een afspraak? Je kunt je melden bij de receptie op de eerste verdieping of direct binnenlopen (spreekkamer eerste verdieping) bij The Body Practice.

Adres
Op locatie: Saffierborch 12 te Rosmalen. Praktijkadres: Landhuizenlaan 32 te Maaspoort.

Voor meer informatie over de diensten van The Body Practice verwijzen we je graag naar www.thebodypractice.nl.