Vacature fysiotherapie per 1 december 2019

Vanwege het vertrek van een collega binnen onze praktijk zijn wij per 1 december 2019 op zoek naar een fysiotherapeut die ons team komt versterken!

Wie wij zijn
Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in regio Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, medische fitness, echografie en hebben wij veel affiniteit met (top)sport. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Wat wij zoeken
Wij zoeken een fysiotherapeut die gemotiveerd is, het beste uit zichzelf wil halen en daardoor binnen ons team past. Binnen onze praktijk zie je een gevarieerd aanbod aan patiënten. We zijn op zoek naar iemand die zich wil richten op de oudere doelgroep patiënten. Binnen onze praktijk zien wij een groeiende populatie ouderen en chronische aandoeningen. Wij zoeken een therapeut die affiniteit heeft met deze doelgroep. En zich verder wil specialiseren op dit gebied. Je wordt hierin door ons ondersteunt en krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Daarnaast neem je deel in een traumaverwerkingsprogramma. Binnen een multidisciplinaire setting ben je dan onderdeel van het programma en verantwoordelijk voor het beweegdeel. Je hebt hierbij veel contact met andere disciplines.

Het verzorgen van medische fitnesstrainingen is een onderdeel van de functie.

Daarnaast werk je op een van onze locaties in Rosmalen, waar wij beschikken over uitstekende faciliteiten. Wij beschikken over een aantal multidisciplinaire samenwerkingen en geven je graag de mogelijkheden om hier gebruik van te maken en dit verder door te ontwikkelen. We zijn graag innovatief bezig op verschillende manieren en verwachten dat je daaraan een bijdrage wil leveren.

Functie eisen

 • Een aantal jaren ervaring is een pré maar geen vereiste
 • Affiniteit met geriatrie
 • Affiniteit met medische fitness / beweeggroepen
 • Minimaal één avond per week werken
 • 32 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime (40 uur)

Wij bieden

 • Markconform salaris afhankelijk van ervaring en specialisatie
 • Opleidingsvergoeding
 • Vergoeding CKR & KNGF lidmaatschap
 • Dynamische werkomgeving
 • Uitstekende faciliteiten
 • Multidisciplinaire samenwerking

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan, denk je dat jij binnen ons team past en iets zou kunnen toevoegen aan onze praktijk? Dan zien we graag jouw sollicitatie uiterlijk 20 oktober 2019 tegemoet. In de week van 21 oktober vinden de gesprekken plaats.

Je mag jouw motivatiebrief en CV mailen naar info @ fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl