Wie wij zijn
Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie met verschillende specialisaties. We hebben twee locaties in Rosmalen. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, medische fitness, echografie en hebben wij veel affiniteit met (top)sport.

Onze praktijk heeft een aantal samenwerkingen met verschillende partijen zoals; FC Den Bosch, Reinier van Arkel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kliniek ViaSana en eerstelijns zorgverleners. Waardoor we je een dynamische omgeving kunnen bieden buiten de reguliere fysiotherapie.

Wij staan als praktijk voor kwalitatief goede zorg. En voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Wat wij zoeken
Binnen onze praktijk zie je een gevarieerd aanbod aan patiënten. Maar zijn we specifiek op zoek naar een fysiotherapeut die zich wil richten op de oudere doelgroep patiënten (> 65 jaar) en chronische klachten. Binnen onze praktijk zien wij een groeiende populatie ouderen en patiënten met chronische aandoeningen, wij zoeken een therapeut die affiniteit heeft met deze doelgroep. Het is een pré als je al ervaring hebt met deze doelgroep maar geen vereiste.

We stimuleren graag ontwikkeling. Om jezelf te specialiseren wordt je door ons ondersteunt en begeleidt, naar een richting waar jij affiniteit mee hebt. Hierbij krijg je de mogelijkheden en faciliteiten voor het volgen van opleidingen en cursussen.

Je werkt op beide locaties in Rosmalen, waar wij beschikken over uitstekende faciliteiten. Daarnaast hebben we verschillende multidisciplinaire samenwerkingen en geven je graag de mogelijkheden om hier gebruik van te maken en dit verder door te ontwikkelen. We zijn graag innovatief bezig op verschillende manieren en verwachten dat je daaraan een bijdrage wil leveren.

Daarnaast is een onderdeel van de functie dat je, 6 uur per week, werkzaam bent in een traumaverwerkingsprogramma in de 2e lijn. Binnen een multidisciplinaire setting ben je dan onderdeel van het specialistisch GGZ-programma en verantwoordelijk voor het beweegdeel. Je werkt hierin samen met psychomotorisch therapeuten en hebt hierbij contact met andere disciplines.

Functie eisen

  • Een aantal jaren ervaring is een pré maar geen vereiste
  • Affiniteit met geriatrie en/of chronische patiënten.
  • Affiniteit met medische fitness / beweeggroepen
  • Minimaal één avond per week werken
  • 24 – 32 uur per week met doorgroei mogelijkheden

Wij bieden

  • Markconform salaris afhankelijk van ervaring en specialisatie
  • Jaarlijkse opleidingsvergoeding
  • Dynamische werkomgeving en uitstekende faciliteiten
  • Uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden
  • Startdatum 1 september of 1 oktober 2022

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan, denk je dat jij binnen ons team past en iets zou kunnen toevoegen aan onze praktijk? Stuur jouw sollicitatie dan uiterlijk 22 augustus 2022 naar ons. Je mag jouw motivatiebrief en CV mailen naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl