Vacature voor het begeleiden groepstraining en individuele training

Wat wij zoeken
Voor onze groepstrainingen en personal training zijn we op zoek naar een fitnesstrainer of fysiotherapeut. We zoeken iemand die gemotiveerd en flexibel inzetbaar is en daardoor binnen ons team past. Daarnaast een echte trainer is en mensen weet te motiveren om grenzen te verleggen. Ervaring heeft met groepstrainingen en fitness. Kennis van voeding en lifestyle is een pré.

 

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en we verwachten van onze medewerkers een proactieve houding. Je gaat cliënten begeleiden om hun doelen te bereiken. Dit kan door begeleiding in de groepstrainingen of individuele trainingen. Daarbij krijg je de mogelijkheid om mee te denken over concepten en invulling van trainingsprogramma’s. Je neemt uitgebreide fitheidstesten af en krijg je de mogelijkheid om producten te ontwikkelen op het gebied van kracht- en snelheidsmetingen bij sporters.

Wat wij bieden
Scholten staat voor functioneel trainen onder deskundige begeleiding. We hebben mooie trainingsruimtes om verschillende soorten trainingen te geven. We zijn een vooruitstrevende praktijk met verschillende specialisaties in de fysiotherapie en fitnesstrainingen gevestigd in Rosmalen. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, fitnessgroepen. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele medewerkers met een proactieve houding. Binnen onze praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Functie eisen: 
·         Zelfstandig trainingen kunnen voorbereiden en uitvoeren
·         Zelfstandig trainingsprogramma’s opstellen
·         Je weet mensen te motiveren
·         Woonachtig binnen een straal van 25 km van de praktijk
·         Op woensdagochtend en vrijdagochtend beschikbaar

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan, denk je dat jij binnen ons team past en iets zou kunnen toevoegen aan onze onderneming? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Je mag jouw motivatie en CV mailen naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl