Welkom op de website van Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma | Do 7:30-21:00, Di | Wo | Vrij 7:30-18:00, Za 7:30-12:00
  Contact : (073) 521 93 78

Yoga bij Fysio Scholten

Tibetaanse yoga is vanwege haar helende werking, stevig geworteld in de Tibetaanse Geneeskunde. Dit maakt haar heel aantrekkelijk en toegankelijk voor deelnemers met fysieke klachten. Zo ontstond het idee om voor mensen met pijn- of andere lichamelijke aandoeningen deze yoga en meditatie aan te bieden onder het dak van Fysio- en Manuele Therapie Scholten en waar nodig de oefeningen af te stemmen op de mogelijkheden van de deelnemers.

Tijdens de bijeenkomsten richten we ons op het ontspannen en met aandacht bewegen van het  lichaam én het bewegen te koppelen aan het ademen. Zo leer je je lichaam en adem van binnenuit beter kennen en gebruiken. Je gaat zelf ontdekken waar je bijvoorbeeld spanning vasthoudt of waar juist de energie vrij doorstroomt, waar je niet doorademt, waar je een disbalans ervaart en wat dat betekent in je lijf. Alleen al door dit te ervaren en zachtjes te corrigeren van binnenuit, ontstaat meer evenwicht, ruimte, ontspanning, vertrouwen en ontwikkel je tegelijkertijd je aandacht (mindfulness). De ervaring leert dat dit tevens leidt tot pijnreductie en/of minder pijnbeleving.

Uiteraard zijn mensen zonder specifieke klachten, die verlangen naar diepere ontspanning, balans, vitaliteit en heldere aandacht, in deze groep eveneens welkom.

Tijdstip
Dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Data
September: 5, 12, 19, en 26
Oktober: 3, 10, 24 en 31
November: 7 en 14

Gratis proefles
29 augustus van 19.30-21.00 uur. Deze proefles is gratis. Laat even weten als je mee komt doen.

Cursuskosten
140 euro voor 10 lessen van 1,5 uur. Als je een les mist kun je deze gratis inhalen op woensdagavond in Den Bosch of vrijdagmorgen in Rosmalen.

Adres
Saffierborch 12 in Rosmalen. Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving.

Tussentijds instromen
Tussentijds instromen is mogelijk in overleg. Ik vraag je om bij belangstelling contact met me op te nemen, telefonisch of via de contactpagina

Aanmelden en betaling
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar tym.denbosch@gmail.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en de cursuscode. De betaling ontvang ik graag op bankrekening: NL30TRIO 0212323768, t.n.v. N.E. van der Vaart te Rosmalen, met vermelding van je naam en de cursuscode. De inschrijving is definitief bij een aanbetaling van 25%; het resterende bedrag dient bij aanvang van de cursus betaald te zijn.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar thaktok.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *