Welkom bij Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma t/m Do 7:30-21:00, Vrij 7:30-18:00, Za 8:00-12:30
  Contact : (073) 521 93 78 Whatsapp: 06 30 17 72 30

VACATURE FYSIOTHERAPEUT

Vanwege het vertrek van een van de collega’s zijn wij per 1 april 2019 op zoek naar een sportfysiotherapeut die ons team komt versterken!

Wie wij zijn 
Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysio- en manuele therapie in regio Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, medische fitness, echografie en hebben wij veel affiniteit met sport. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen onze praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines. 

Wat wij zoeken 
Wij zoeken een sportfysiotherapeut die gemotiveerd is, het beste uit zichzelf wil halen en daardoor binnen ons team past. Affiniteit met voetbal en sport is een absolute pré, omdat je veel werkt met sporters. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden. En verwachten van onze therapeuten een proactieve houding.  

Onderdeel van de functie is drie dagdelen per week als fysiotherapeut aanwezig zijn bij jeugdelftallen van een betaald voetbalvereniging. Je beoordeelt, behandelt en revalideert daar de jeugdspelers op locatie. Daarnaast speel je een coördinerende rol op medisch gebied binnen de jeugdopleiding. Communicatie, het aanbrengen van structuur en overzicht houden zijn hierbij belangrijke kwaliteiten. 

Daarnaast werk je op een van onze locaties in Rosmalen, waar wij beschikken over uitstekende faciliteiten. Wij beschikken over een aantal multidisciplinaire samenwerkingen en geven je graag de mogelijkheden om hier gebruik van te maken en dit verder door te ontwikkelen. We zijn graag innovatief bezig op verschillende manieren en verwachten dat je daaraan een bijdrage wil leveren. 

Functie eisen:

  • Sportfysiotherapeut en/of manueel therapeut is een pré  
  • Affiniteit met voetbal 
  • Goede communicatieve vaardigheden i.v.m. coördinerende taken 
  • Op zaterdag werken 
  • Drie dagdelen per week bij jeugdelftallen van betaald voetbal organisatie aanwezig 
  • 28 – 32 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding naar 40 uur 

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en deze functie jou aan, denk je dat jij binnen ons team past en iets zou kunnen toevoegen aan onze praktijk?
  
Dan zien we graag jouw sollicitatie voor 23 februari 2019 tegemoet. Je mag jouw motivatiebrief en CV mailen naar info@fysiotherapiescholten.nl t.a.v. Mike Scholten. Mocht je nog vragen hebben over de functie kun je ons bereiken op 073-5219378