Welkom bij Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma t/m Do 7:30-21:00, Vrij 7:30-18:00, Za 8:00-12:30
  Contact : (073) 521 93 78 Whatsapp: 06 30 17 72 30

PER DIRECT GEZOCHT: EEN SPORTVERZORGER VOOR DE O-17 VAN DE JEUGDOPLEIDING VAN FC DEN BOSCH

Wil jij aan de slag in de sportwereld? Ben jij of ken jij de enthousiaste sportverzorger die wij voor dit topteam van FC Den Bosch zoeken?

FC Den Bosch staat voor voetbal met passie. Er heerst een topsportklimaat met voetbalknowhow. FC Den Bosch is ook een omgeving, waarin zelf opgeleide talenten de kans krijgen zich door te ontwikkelen. FC Den Bosch staat voor een kwalitatieve en winstgevende uitstroom van selectiespelers, maar ook aandacht voor de mens achter de sporter met op gepaste momenten een gezonde dosis voetbalhumor en bourgondische gezelligheid en saamhorigheid.

Wat is je functie?
Als sportverzorger ben je onderdeel van de staf van de O-17 van FC Den Bosch. De O-17 speelt in de 2e divisie. Als sportverzorger ben je beschikbaar op de wedstrijddagen (voornamelijk op de zaterdag) om samen met de spelers en staf op pad te gaan naar uit- en thuiswedstrijden. Jouw functie als sportverzorger betekent het intapen/bandageren, sportmassages kan geven, eerste hulp bij sportongevallen en daarnaast beoordeel je in overleg met de trainer de inzetbaarheid van spelers. Tevens werk je nauw samen met de fysiotherapeuten van FC Den Bosch.

Wat bieden wij jou?
– Je bent onderdeel van de staf betaald voetbal jeugdopleiding.
– Kennisdeling met fysiotherapeuten en overige sportverzorgers FC Den Bosch
– Er zijn een aantal keer per seizoen bijscholingsavonden
– Je krijgt een seizoenskaart voor de wedstrijden van FC Den Bosch 1

Word jij enthousiast van dit bericht en ben jij beschikbaar op de zaterdag? Ben je flexibel, sociaal en heb jij bovenstaande kennis? Stuur dan nu een email naar Fysiotherapie Scholten: info@fysiotherapiescholten.nl en word onze nieuwe sportverzorger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *