Met het telefonisch consult kunnen onze fysiotherapeuten je op afstand begeleiden. Het voordeel is dat je niet naar onze praktijk hoeft te komen voor een afspraak.

Via de telefoon worden je klachten besproken en wordt er door de fysiotherapeut advies gegeven hoe je het beste om kunt gaan met jouw klachten. Je kan daarbij nog online oefeningen ontvangen die de fysiotherapeut tijdens het telefonisch consult met je bespreekt.

Indien nodig plannen we een vervolg afspraak om te monitoren hoe het herstel verloopt en indien nodig passen we de oefeningen aan.

Hoe maak ik een afspraak voor een telefonisch consult?

Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland binnen 24 uur bij een van onze fysiotherapeuten. Op de afgesproken tijd belt de fysiotherapeut je op het telefoonnummer dat je hebt doorgegeven.

Wat kost een telefonisch consult fysiotherapie?

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt het telefonisch consult gewoon vergoedt door jouw zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan moet je zelf de behandeling betalen.
Een online fysiotherapie consult kost € 31,50. Een consult duurt ongeveer 15-20 minuten.
Het gebruik van de Physi app inclusief alle oefeningen is gratis.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl