SCHOLTEN OUTDOOR TRAINING

Op dit moment zit zelfstandig fitnessen in de sportschool er even niet in. Scholten Outdoor training biedt nu de mogelijkheid om wel te kunnen fitnessen! Dit is mogelijk in groepsverband maar ook individueel onder begeleiding van een personal trainer. Deze trainingen gegeven in de buitenlucht door professionele trainers of een onze fysiotherapeuten op onze locatie Saffierborch. Ideaal om met lekker weer op deze manier verantwoord te kunnen sporten binnen de richtlijnen van het RIVM.

Niemand is hetzelfde en klachten kunnen enorm verschillen. Daarom is het doel van de training voor iedereen weer anders. We proberen voor ieder wat wils aan te bieden binnen een groepstraining. Zodat iedereen optimaal belast wordt binnen zijn of haar mogelijkheden.

Bij onze trainingen wordt, indien mogelijk, het lichaam getraind. Er gewerkt aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Dit doen we met intervaltrainingen en circuitvormen in groepsverband. Zodat je samen met andere kan trainen maar toch binnen jouw eigen mogelijkheden en grenzen.  

Wil je graag een les meedoen? De eerste les is gratis om eens te ervaren of de training aansluit bij jouw wensen. Vervolgens kun je lid worden door een strippenkaart te nemen of een abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de kosten.

Om een proefles in te plannen kun je ons bellen op 073-52 19 378 of een e-mail sturen naar info@fysiotherapiescholten.nl

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl