Protocol cliënten mei 2020

Bij Fysiotherapie Scholten staat uw welzijn centraal. Om u en onze medewerkers te beschermen en zodoende de zorg op een veilige en verantwoorden manier te kunnen laten plaatsvinden, volgen wij daarom het protocol van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en vragen daarbij uw medewerking. Wanneer u een afspraak hebt op onze praktijklocatie vragen wij u het volgende in acht te nemen:

 1. Heeft u last van koorts, hoesten, neusverkoudheid en/of andere griepverschijnselen? Kom niet naar onze praktijk, maar neem telefonisch contact op.
 2. Wij vragen ouders, verzorgers en/of begeleiders niet zonder overleg mee te komen naar de afspraak fysiotherapie.
 3. Graag zo kort mogelijk voor de afgesproken tijd aanwezig in de praktijk, met maximaal 5 minuten voor aanvang als uitgangspunt. Probeer exact op tijd te komen en wacht indien nodig even in uw auto of buiten de praktijk.
 4. Respecteer binnen de praktijk de regel met betrekking tot de 1.5 meter afstand zo veel als mogelijk. Dit geldt overigens ook voor onze parkeerplekken en de fietsenstalling.
 5. Bij binnenkomst de handen graag uitgebreid desinfecteren.
 6. Persoonlijke beschermingsmiddelen voor u als client zijn niet noodzakelijk, maar mogen op eigen initiatief altijd gedragen/meegenomen worden. De beschermende middelen voor onze therapeuten kunnen wij niet verstrekken aan onze cliënten.
 7. De deuren zullen voor u openstaan, voorkom contact met deurklinken indien mogelijk.
 8. Maak alleen noodzakelijk en niet met meer dan 1 persoon gebruik van onze lift.
 9. Dalend verkeer op onze trappen heeft voorrang ten opzichte van opgaand verkeer, respecteer dat u soms even moet wachten.
 10. Maak gebruik van de routing zoals beschreven bij binnenkomst.
 11. Neem plaats in de “wachtkamer” zoals beschreven in de routing bij binnenkomst. Ga nooit op eigen initiatief een behandelruimte of de fitnesszaal in.
 12. De fysiotherapeut ontvangt u met een lach en zal de deur van de behandelruimte voor uw openen en sluiten, ook bij het verlaten van de behandelruimte.  
 13. Onze kleedruimten, toiletten en douches zullen gesloten zijn. Zorg dat u thuis omkleed! In geval van “hoge nood”, graag even overleg met een van onze medewerkers.
 14. Neem zelf een grote handdoek of badlaken mee naar de praktijk! De badstofhoezen zullen niet worden gebruikt uit hygiënisch oogpunt!
 15. Neem eventueel ook zelf een gevulde bidon of flesje water mee naar uw training.
 16. Wij streven naar optimalisering van onze agenda. Maar vragen u begrip voor het eventueel uitlopen van onze afspraken, door extra hygiëneregels en het reinigen van de behandelkamer voor iedere nieuwe client.
 17. Naast reguliere behandelingen fysiotherapie zullen wij, waar mogelijk en/of noodzakelijk, meer dan gebruikelijk E-Health inzetten om U op verantwoorde wijze weer in beweging te krijgen.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl