Welkom op de website van Fysio- en Manuele therapie Scholten!

Openingstijden : Ma | Do 7:30-21:00, Di | Wo | Vrij 7:30-18:00, Za 7:30-12:00
  Contact : (073) 521 93 78

Pedicure

Op onze locatie aan de Saffierborch 12, zijn wij een samenwerking aangegaan met een (sport)pedicure. Haar naam is Corina Vroegh. Sinds 2009 is zij gediplomeerd meervoudig gespecialiseerde pedicure, en sinds 2017 is zij ook medisch sport pedicure. Als pedicure verzorgt zij de voeten van mensen met allerlei voetproblemen en blessures.

De gespecialiseerde sport pedicure kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen o.a. ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing en sport blessures. Daarbij heeft zij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagel reparatie, anti-druk technieken en schimmelnagel, ingroeiende nagels, maar ook blessures analyseren, revalidatie massage en medical taping. Daarmee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.

Corina werkt volgens de vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. Naast mijn pedicure sport opleidingen ben ik ook opgeleid als sportverzorger de techniek die we toepassen is medical taping massages, revalidatie blessures analyseren, snel oplossen van beschadigingen i.v.m. trauma oplopen tijdens de sport aan de nagel en huid zodat de sporter weer verder kan.

Wij als fysiotherapeuten zijn er van overtuigd dat zij bij bepaalde klachten, als aanvullende dienstverlening kan bijdragen aan het herstelproces. Wij zijn dan ook blij dat Corina Vroegh met haar expertise met ons deze samenwerking wil aangaan.

Voor meer informatie over Pedicurestudio Corina verwijzen wij u naar de website pedicurestudiocorina.nl