Een osteopatische behandeling bestaat uit een anamnese, lichamelijk onderzoek en behandeling.

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij er wordt gezocht naar de oorzaak van de klacht.
Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd met behulp van verschillende technieken.

sandra

Sandra Hooijen-van der Sanden.

Sinds 2017 werkzaam als osteopaat en kan daar volle bak van genieten! De diversiteit aan patiënten, maakt dat iedere dag weer anders is.

Tijdens haar studie Technische Geneeskunde wist ze dat ze een ander pad in wilde slaan. Na een zoektocht kwam ze bij de open dag van de osteopathie opleiding van College Sutherland en was meteen verkocht!

“Het mooie aan osteopathie vind ik de brede kijk op de mens. Er zijn zoveel verschillende invloeden die maken hoe een lijf functioneert of juist disfunctioneert. Iedere patiënt is een puzzel fysiek, emotioneel, energetisch, hormonaal. Daarom stel ik veel vragen en leer ik de persoon die ik behandel beter kennen. Zo is iedere behandeling anders en afgestemd op de patiënt.”

Vanaf  1 maart 2023  met zwangerschapsverlof. Linda zal vanaf die datum 2 dagen in de week aanwezig zijn in de praktijk.

 Linda Hooijen-van der Sanden

Sinds 2010 werkzaam als osteopaat. In 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Tijdens haar stages is ze in aanraking gekomen met osteopathie en besefte ze meteen dat ze met haar opleiding fysiotherapie was opgeleid om lokaal te denken, onderzoeken en behandelen.
Na een paar jaar praktijkervaring opgedaan te hebben, begon de ‘splinter’ osteopathie toch irritant te jeuken in haar brein. Ze wilde meer weten, kunnen, voelen en doen! Daarom is ze in 2005 begonnen met de vijfjarige deeltijdopleiding osteopathie aan de IAO,  en heeft ze in 2010 haar diploma behaald. 

” Het mooie aan het vak osteopathie vind ik dat het gaat om een ‘maatwerk’ behandeling. Er is geen behandelprotocol voor een klacht. De persoon die ik onderzoek en behandel, krijgt een behandeling op maat en geen confectie-uitvoering. Het puzzelen naar de oorzaak van een klacht vind ik dus ook nog steeds het meest boeiend aan het vak. “

DSC07329nikki.leeyen2-683x1024

Mocht u twijfelen of osteopathie wel bij u past of dat u met uw klachten wel terecht kunt. Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden:

Dinsdag: 9.00-13,45
Woensdag 9.00-13.45
Donderdag 9.00-17.30
vrijdag: 8.00-17.30 

 Tot ziens in de praktijk!

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl