In deze tijden van afstand waarin veel mensen vanuit huis werken en sportclubs gesloten zijn is de maatschappij deels stil komen te staan. Veel bedrijven zijn gesloten en dit maakt dat ook de fysiotherapie praktijken momenteel geen 1 op 1 behandelingen kunnen aanbieden, maar dit wil zeker niet zeggen dat we u niet kunnen helpen door middel van adviezen en behandelingen op afstand. 

Om toch een aanspreekpunt te zijn bij klachten aan het bewegingsapparaat bieden wij bij fysiotherapie Scholten een online spreekuur aan.

Door middel van een online spreekuur wordt er door een fysiotherapeut, door middel van videobellen, contact opgenomen met u voor een korte screening (+- 10 minuten). Hier kunt u advies vragen over uw klacht en kan de therapeut hier een eerste analyse van maken.

Indien verdere behandeling noodzakelijk is kan er nog een e-consult gepland worden, dit is een behandeling op afstand via beeldbellen. De therapeut ondersteunt u hierbij met een oefenschema op maat, werkplekinrichting en verdere begeleiding in uw herstel.

Een afspraak voor het spreekuur is volledig vrijblijvend en kost u niets. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met de praktijk via 073 – 521 93 78 of via het digitaal inschrijfformulier op onze website. Hier wordt een afspraak ingepland en vervolgens neemt de desbetreffende fysiotherapeut contact met u op, op het vooraf afgesproken tijdstip tijdens het online spreekuur. Wanneer u vervolgens gebruik wil maken van een e-consult kost dit u één zitting fysiotherapie uit de aanvullende verzekering.

Op drie momenten in de week wordt er een spreekuur door ons georganiseerd voor verschillende groepen, hierbij wordt een korte screening (+- 10 minuten) uitgevoerd om te beoordelen of een e-consult uitkomst voor u kan bieden. Hieronder een overzicht wanneer de online spreekuren plaats vinden in de week en welk tijdstip.

Thuiswerkers (Michiel Maandag 11.00)

bent u sinds de corona crisis thuis aan het werken en ervaart u sindsdien werk- en houdingsgerelateerde klachten zoals nek-, rug- of hoofdpijnklachten, of heeft u vragen over het indelen van uw werkplek? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en meld je aan voor het online (thuiswerkers)spreekuur!

Sport (Nick Woensdag 11.00)

Veel Nederlanders zijn sinds het sluiten van de sportverenigingen op zoek gegaan naar alternatieven om aan hun dagelijkse beweging toe te komen, zoals hardlopen, wielrennen, skeeleren etc. Mocht u tijdens het bewegen een (sport)blessure hebben opgelopen en wilt u advies en/of behandeld worden voor uw klacht? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en meld je aan voor het online (sport)spreekuur!

Algemeen (Fabian Vrijdag 10.00)

Heeft u fysieke klachten? of zijn er eventuele vragen omtrent e-consulting en hoe dit zich verhoudt ten opzichte van een behandeling zoals voorheen. Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en meld je aan voor het online (algemeen)spreekuur!

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl