Gezondheidscentrum de Waterkant opent eind februari 2024 in de Groote Wielen haar deuren. Op dit moment bevind het pand zich in de afbouwfase.

Multidisciplinair centrum met verschillende zorgverleners

Het gezondheidscentrum is een plek waar meerdere eerstelijns zorgverleners zich vestigen om je te kunnen voorzien van goede zorg. De volgende zorgverleners gaan zich begin 2024 vestigen in de Waterkant:

We hebben de ambitie dat nog meer zorgverleners zich vestigen in het centrum, in de loop van 2024 geven we daar meer duidelijkheid over.

Innovatieve zorg op maat

Gezondheidscentrum De Waterkant is trots op haar focus op innovatieve zorg. Wij omarmen de laatste technologische ontwikkelingen, multidisciplinaire samenwerking en medische vooruitgang om jou de best mogelijke zorg te bieden. Van telemedicine tot geavanceerde diagnostiek, we streven ernaar om de zorgervaring te optimaliseren en te personaliseren.

Leefstijl als medicijn

Wij geloven in de kracht van preventie en leefstijl als fundament voor een gezond leven.

Samen sterker in de zorg

Bij Gezondheidscentrum de Waterkant geloven we in de kracht van samenwerking. Door de korte lijnen tussen de professionals kunnen we jou als patiënt op een zo effectief mogelijke manier helpen.

Ontdek de grensverleggende zorg, de warme sfeer en de innovatieve benadering die ons centrum uniek maakt. We zien je graag in 2024 in Gezondheidscentrum de Waterkant!

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl