Onze locatie aan de Saffierborch, is onze hoofdvestiging en bevindt zich in de wijk ‘de Overlaet’ te Rosmalen. In de wijk ‘de Overlaet’ zijn wij sinds 1995 actief. Per juni 2017 hebben wij intrek genomen in ons huidige pand aan de Saffierborch 12 in Rosmalen. De praktijk bestaat uit 5 behandelruimtes, grote trainingszaal van 110m2 met kleedruimtes, een oefenruimte, een indoorkunstgrasveld van 150m2 en een sportlab.

Met deze locatie hebben we een multidisciplinair beweegcentrum weten te creëren. Naast de reguliere (sport)fysiotherapie en manuele therapie, beschikken wij onder andere hier over een grote trainingsruimte die op verschillende manier kan worden en een aparte oefenruimte waar we gebruik kunnen maken van innovatieve trainingsapparatuur. En bieden we hier verschillende manieren van sport aan. Zo hebben we individueel of in groepsverband fitness onder begeleiding. En bieden we yoga aan.

Daarnaast hebben we hier meerdere disciplines gevestigd omdat we onze cliënten optimaal willen ondersteunen ook nadat zij een traject bij ons hebben afgerond. Door aanvullende expertise vanuit disciplines die een andere kijk hebben op het menselijk lichaam en geest, kunnen wij cliënten nog beter van dienst zijn. Dit kan in veel gevallen van toegevoegde waarde zijn. Hierdoor zal het aantal terugkerende klachten (recidiven) verminderen.

We investeren continu om onze faciliteiten naar een nog hoger niveau te tillen.

Parkeren

Rondom onze locatie hebben wij negen parkeerplaatsen gereserveerd die voor onze klanten zijn. Daarnaast is er nog volop ruimte om op openbare parkeerplaatsen jouw auto te parkeren. Alle parkeerplaatsen zijn uiteraard gratis. Wanneer je met de fiets komt is er naast de ingang een fietsenrek om de fiets neer te zetten.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl