Welkom bij Fysiotherapie Scholten

Wij zijn een fysiotherapie praktijk gevestigd in Rosmalen aan de rand van de Groote Wielen. We hebben verschillende specialisaties in huis om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Locatie Saffierborch

Onze locatie aan de saffierborch in Rosmalen ligt aan de rand van wijk de Groote Wielen. En zijn we goed toegankelijk en bereikbaar per auto, fiets of te voet voor inwoners van de Groote Wielen. Op onze locatie Saffierborch hebben we verschillende behandelruimtes, en trainingszalen waar ook groepstrainingen fitness worden gegeven. Buiten de vestiging Saffierborch beschikken we over een vestiging in de dorpsstraat van Rosmalen. Daar zijn wij gehuisvest in het medisch centrum Rosmalen Centraal, tezamen met huisartsen, apotheek en andere zorgverleners.

Aan huis behandeling Groote Wielen

Wanneer je niet in staat bent om zelf naar de praktijk te komen. Kunnen onze fysiotherapeuten ook bij je aan huis komen. Wij komen op alle bestemmingen binnen de Groote Wielen aan huis behandelen. Hiervoor heb je wel een verwijzing vanuit de huisarts of ander medisch specialist nodig. Kijk voor meer informatie hierover op onze aan huis behandeling pagina.

Ruime openingstijden

We hebben ruime openingstijden zodat je ook voor of na werk/school of andere dagelijkse verplichtingen bij ons terecht kan! Maak direct online een afspraak in onze agenda of via telefoon of e-mail. Klik op onderstaande button om een afspraak in te plannen.


Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl