We zijn op zoek naar een fysiotherapeut die graag werkt in een multidisciplinaire setting, in een traumaverwerking programma van een GGZ-instelling. En daarnaast in onze eerstelijns praktijk werkzaam is. Een leuke combinatie van twee afwisselende functies.

Wie wij zijn

Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie met verschillende specialisaties en gevestigd in Rosmalen, ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken wij over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie, medische fitness, echografie en hebben wij veel affiniteit met (top)sport. Het team bestaat uit gemotiveerde, flexibele collega’s  met een proactieve houding. Binnen de praktijk heerst een informele sfeer, en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We stimuleren samenwerking met collega’s maar ook met andere (zorg)disciplines.

Functie multidisciplinair programma

We hebben een samenwerking met de GGZ-instelling waarin wij verantwoordelijk zijn voor het beweegonderdeel van het behandelprogramma. We nemen deel aan het PTSS-behandelprogramma, Specialistische Intensieve Trauma Therapie (SITT), voor mensen met meervoudige traumatische ervaringen. Dit is een programma waarin cliënten door middel van een korte maar intensieve interventie worden behandeld. In een multidisciplinaire setting met andere medische hulpverleners(psychologen, psychomotorische therapeuten) werk je samen aan de behandeling van cliënten. Als fysiotherapeut ben je samen met psychomotorische therapeuten verantwoordelijk voor lichaams- en bewegingsgerichte werkvormen in groepsverband.

Tijdens het programma worden cliënten geactiveerd met als doel enerzijds het stresslevel te laten dalen. Anderzijds wordt er geprobeerd cliënten meer energie te laten ervaren. Daarnaast wordt er ingegaan op het leren verkennen en verleggen van grenzen. Doel is hierbij om cliënten verantwoord te laten bewegen binnen zijn/haar mogelijkheden en hoe zij dit kunnen voortzetten binnen hun thuissituatie. Dit onderdeel is de verantwoordelijkheid van de fysiotherapeut, die dit beweegaanbod begeleidt. Het individu staat hierin centraal, maar beweegt in groepsverband.

Je hebt hierin iedere behandeldag een multidisciplinair overleg met alle disciplines waarin je cliënten gezamenlijk bespreekt.

 • 2 – 3 dagdelen per week
 • De dagdelen zijn als volgt:
  Dinsdag 13:00 – 18:30 uur
  Woensdag 8:00 – 14:00 uur
  Donderdag 8:00 – 14:00 uur
  Vrijdag 8:00 – 15:15 uur

Wat verwachten we van je:

 • Sportieve instelling
 • Creatief
 • Enthousiaste houding

Er wordt gevraagd om cliënten te activeren en motiveren om deel te nemen aan sport, spel en beweegactiviteiten. Bovenstaande competenties zijn hier belangrijk bij!

Functie algemeen fysiotherapeut

 Je werkt je op een van onze locaties in Rosmalen, waar wij beschikken over
uitstekende faciliteiten. Daarnaast heeft de praktijk verschillende multidisciplinaire samenwerkingen
en geven je graag de mogelijkheden om hier gebruik van te maken en dit verder
door te ontwikkelen. We zijn graag innovatief bezig op verschillende manieren
en verwachten dat je daar, binnen je eigen interesse en capaciteiten, een bijdrage aan wil leveren.

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen, die zichzelf willen doorontwikkelen en specialiseren. Binnen de praktijk zie je een gevarieerd aanbod aan patienten. Afhankelijk van jouw interesse en ambities, gaan wij samen een plan opstellen om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren.

We starten met 2 dagdelen in praktijk, maar verwachten dat dit binnen een aantal maanden kan worden uitgebreid. Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met veel mogelijkheden bij een groeiende organisatie die continu in beweging is. Spreekt onze praktijk en de functie jou aan, denk jij dat je binnen ons team past en iets kan toevoegen aan onze praktijk. Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Stuur uiterlijk 9 juli je motivatie en CV naar info@fysiotherapiescholten t.a.v. Mike Scholten. Of neem contact op met Mike Scholten via 073-52 19 378.

Saffierborch 12, 5241 LN Rosmalen Dorpsstraat 52D, 5241 ED Rosmalen

Wij zijn bereikbaar op

Wij zijn bereikbaar op

(073) 521 93 78

Of stuur een e-mail naar

Of stuur een e-mail naar

info@fysiotherapiescholten.nl